Psychologie en sociologie

Auteur Ella Wijsman
Psychologie en sociologie

Tweedehands 5,-

1 advertentie

rens ter haar benthem

Geplaatst op 22 Februari 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789001976026
 • ISBN 10 9001976026
 • Druk 3
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Psychologie & Sociologie is het eerste geïntegreerde studieboek over sociologie en psychologie. De combinatie van deze leerstofgebieden ligt voor de hand nu veel hbo-opleidingen minder tijd aan deze vakken kunnen besteden, en de opleidingen stof meer geïntegreerd willen aanbieden.
Dit boek leent zich uitstekend voor zelfstudie. Studenten die met dit boek gewerkt hebben, prijzen de duidelijke opzet en leesbaarheid. De leerstof blijkt ze bovendien zeer te boeien. De leesbaarheid wordt nog bevorderd door de vele praktijkvoorbeelden en de illustratieve cartoons.
In de derde druk zijn veel vernieuwingen aangebracht: recente voorbeelden, actuele onderzoeken en informatie en nieuwe theoretische inzichten. Bijvoorbeeld informatie over zelfsturing, inspirerend leiderschap, vervormingen van het geheugen, en de invloed van Internet.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Rens ter haar benthem

Meer advertenties4
 • HAAKSBERGEN
 • Druk 3DE DRUK
 • Conditie GOED
 • Geplaatst op 22 Februari 2024
goede staat

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 89% 40,10

Nieuwprijs 45,10

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.