Buiten koken mei Reitse

Auteur Reitse Spanninga Illustrator Monique Vogelsang en Jurjen Backer Dirks Bewerker Tryntsje Spanninga
Buiten koken mei Reitse

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789062734450
  • ISBN 10 9062734456
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

"Maitiid, simmer, hjerst, winter, it makket my net út, bûten itensiede kin altyd! It is ûntspannend en hearlik wannear't jo lekker bûten sûn iten siede kinne. Ik sjoch myn BBQ dan ek as in ferlingstik fan myn keuken'". - Reitse Spanninga "Voorjaar, zomer, herfst en winter, het maakt niet uit wanneer. Het is ontspannend, onthaastend en héérlijk als je lekker gezond buiten staat te koken. Ik zie mijn BBQ vooral als verlengstuk van mijn keuken". - Reitse Spanninga 65 resepten mei fisk, ferskate soarten fleis en fegetarysk. Yndield yn tapas, foar-, haad- en neigerjochten, bygerjochten, basisresepten, gerjochten fan de smoker en resepten foar moarnsiten. Mei ynformaasje oer bbq"s: gas, briketten of elektrysk en ferskate bbq-techniken. 65 recepten met vis, verschillende soorten vlees, en veg ...etarisch. Ingedeeld in tapas, voor-, hoofd- en nagerechten, bijgerechten, basisrecepten, gerechten van de smoker en ontbijtrecepten. Informatie over verschillende soorten bbq's en verschillende bbq-technieken. Resepten binne yn it Nederlânsk, 152 siden, ynbûn Nederlands, 152 pagina's gebonden

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.