Woorden en verhalen die er toe doen

Auteur Kees Maas en Annemiek Wijnker-Hoedjes
Woorden en verhalen die er toe doen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789064557347
  • ISBN 10 9064557349
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Al jarenlang zijn we op zoek naar woorden en verhalen rond de Schrift die er toe doen. Woorden die je raken en verhalen die blijven nazingen in je ziel. Het gaat ons er om de Bijbelverhalen opnieuw te laten klinken; Het opnieuw verstaanbaar maken vanuit ons moderne levensgevoel. In de narratieve theologie is verhalen vertellen als balsem voor de ziel en voert regelrecht naar het hart. Soms kunnen woorden uit de Schrift onverstaanbaar zijn en hard klinken. Een passend gedicht of verhaal omkleedt het met haar mooie gewaad. Dan komen we opnieuw bij de zeggingskracht, de geborgenheid, de warmte en kleur van Schriftwoorden. We hebben rond een 20 tal grondwoorden, gedichten, teksten en verhalen gezocht en gevonden. Woorden zoals: aandacht luisteren, gebrokenheid, thuiskomen, stilte, natuur,vergeven ... en waarheid.Deze woorden kunnen ons helpen bij een moment van rust en bezinning, bij een meditatie of zomaar om bij te mijmeren. Maar mag het ook een inspiratie zijn bij het schrijven van een overweging.We hebben in het bijeenbrengen van woorden en verhalen een kiemkracht ontdekt, waarvan we hopen, dat eenieder die in dit boek leest, er door geraakt zal worden. Annemiek Wijnker Hoedjes pastoraal werkster en pater Kees Maas priester en missionaris svd hebben beiden jarenlang met groepen gewerkt o.a in het geven van cursussen, bezinningsdagen en retraites.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.