Wat is jouw droom?

Auteur Esther Jacobs
Wat is jouw droom?

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789065231918
  • ISBN 10 9065231919
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Gefeliciteerd! Door dit boek op te pakken, heb je de eerste stap gezet op weg naar jouw droom. Laat deze impuls niet verloren gaan. Blijf met jouw droom bezig, blijf bewust keuzes maken. Dan hoef je later niet te denken: \'had ik maar...\' Wat zou jij het liefste doen als je niet gehinderd werd door tijd, geld, verplichtingen of andere beperkingen?o een wereldreis makeno meer leuke dingen doeno een eigen bedrijf beginneno jouw droombaan vindeno emigreren Wat je droom ook is, begin er NU aan, is Esthers belangrijkste advies. Als ervaringsdeskundige geeft deze levensgenieter praktische tips, handvatten en stof tot nadenken. Deze worden afgewisseld met persoonlijke verhalen van gewone mensen die, net als Esther en jijzelf, met vallen en opstaan hun droom achternagaan. De combinatie ... van tips en kleurrijke interviews geeft hoop en vertrouwen dat ALLES mogelijk is en bovenal de kriebels om het zelf ook te proberen. Esther Jacobs (1970) geeft motivational speeches en workshops over anders denken. Als \'no excuses lady\' laat ze zien dat alles mogelijk is, ook zonder budget of ervaring. Esther schreef 4 boeken, reisde door meer dan 100 landen, werkt slechts enkele maanden per jaar en woont afwisselend in Curacao, Miami en Amsterdam. Tijdens een zeilreis door de Cariben schreef ze dit boek.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.